Vysněná
Anotace: Sluncem tělo opálené a dlouhé blond vlasy, rty do úsměvu vykrojené, hledám Tě dívko, kde jsi? ...
Sluncem tělo opálené
a dlouhé blond vlasy,
rty do úsměvu vykrojené,
hledám Tě dívko, kde jsi?
Viděl jsem Tě v letním parnu
na břehu řeky Dunaje,
každý, kdo Tě jednou spatřil,
láskou ihned roztaje.
Až Tě najdu, nepustím Tě,
budu na Tebe pozor dávat
a okvětními lístky růží,
denně Tě budu zasypávat.
Přečteno 474x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)