Anotace: Oheň, láska, jiskry a ...
Oheň
Hvězdy padají do trávy
jak Vincentovy slunečnice
a na tvém těle bezpráví
vpilo se touhou do ulice
Noc tepe v něžném chaosu
a květy hoří jako dřevo
krystalky bílého lotosu
upíjí naše světlošero
Když měsíc klouže nevinně
jak slepá múza v básni
topím se s tebou ve vině
oheň ať hoří, ty zhasni
Velmi krásné ST :-))
04.07.2017 06:48:42 | Iva Husárková