Anotace: Zmáčená vodou z kaluží usínám v náručí deště...
Průtrž mračen
Zmáčená vodou z kaluží
usínám v náručí deště
se srdcem, které nic nedluží
a přece chtělo by ještě
Padat jak slunce do malin
v záklonu rybářských bárek
nad hlavou nebe a v nebi klín
zhasnout jak nedopalek
Rozhodit sítě pokladům
a Dia zlákat touhou
na lodi nebe o hladu
a v nebi bolest soudnou