Anotace: se nezapomíná...
S Tebou na modrých křídlech
tuším že zdolám Himaláje
a tajemství mnichů taje
pod horkými doteky
rychlý dech
vdechne do ledovců ráje
ptáš se, na co myslíš?
...jsem
do vlasů padá měňavý svit hvězd
násobí Tvou krásu v zšeřelé krajině
sálající horkem, vonící po klíně
chycenou v červánku na duze