Anotace: ---
Svěřila mu svoji ruku
a do výkladu čáry života
se nesměle
vloudí první prachové pírko
snad aby začala
věřit pohádkám
ze zelených pěšin lesa
zas vyjdou jeleni
a s létem sněží
teplé vločky bílých peřin
za chvilku
ji celou přikryjou
a možná to je něčí dlaň
... jestli ano pak jí chraň ....
krásná básnička :-)
13.08.2017 06:54:05 | Dědek mrak
a já zese jenom to děkuji, sem tam mi nějaký komentář čile uteče, tak se zpožděním... :)
15.08.2017 12:59:14 | Philogyny1