Anotace: Dobrodružná nebezpečná cesta na zámek za spící princeznou
stojí fronta princů před věží se zakletou princeznou, a ten, co vychází z komnaty si zapíná poklopec, a povídá: tak pánové, hlavně nelíbat...
fuj, je to hnusné, ale já to nevymyslel :-)
03.09.2017 08:21:01 | hledač
Tak jsem si říkala, jaká je to romantika. A nakonec pořádná facka. Je to ale vtipné, takže vítej.
02.09.2017 20:17:51 | danaska