Xxx

Xxx

Anotace: Něco pro vás 17

žádný sex krutá slova
v tváří tvář nahý jsme
chtěl jsem říct že taky smím
ty odcházíš pryč.
Žádný film žádná hudba
jenom tma černo černá
chtěl jsem říct kam chceš jít
tak neodcházej.
Jo chceš se smát
jako když letí rychlí šíp
co nemůžeš zastavit
stejně proletí nemine svůj cíl
tak přestaň snít
není nám dáno spolu být
všechno co chceš říct
je najednou zbytečný
všechno bolí
tak prosím.
Každý den pořád ten samí
úsměv a výčitky
chceš odejit klíč necháš u dveří
a vypaříš se jako dým.
Jo chceš se smát
jako když letí rychlí šíp
co nemůžeš zastavit
stejně proletí nemine svůj cíl.
Autor bylina, 05.09.2017
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Zdravim...Máš hluboce romantickou duši ... básnička krásná , ale zároveň smutná... ".....tak přestaň snít, není nám dáno spolu byt".....život je krutý...

30.12.2017 09:22:17 | stupek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel