Miluji tě
Tvé křídla havraní jsem si zalíbil
krásou tvou i ďábel v úžasu byl
oči máš zdobené oblohou
ty tak překrásné jsou
jak na nebi jsem
když si po boku mém
miluji tě a milovat budu
tak navždy budeme spolu
Přečteno 756x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)