Anotace: ***
Vlož Lásko ruce v dlaně mé
neboj se doteků něžných, mých.
Pojď blíž, v růžích svou lásku vyznat smíš.
Pojď blíž, tancem při hvězdách pochopíš.
Kdo jsem ... já
Neboj se Lásko, očí mých
vždyť v nich jen dobro ukrývám
byls sám, tak sám, teď přijít smíš.
Pojď blíž, v tanci při hvězdách pocítíš.
Jak proměnit svou tvář.
Vlož Lásko ruce v dlaně mé
srdce se dotknou ve snech svých.
Pojď blíž, jen blíž
sám uvidíš,
kdo láskou tvář Tvou ztrápenou
navzdory prozření
Sice je to jak z červené knihovničky, ALE miluji pohádky.
A vím, že klidně bych si "naběhl" zas.
Nejde o to, co potom. Jde o teď. F.a.k.t. krásné.
23.09.2017 15:06:38 | VEDz RVAHEs
Jde o pohádkový archetip...ženy co promění mužovo srdce (to značí i tvář), svým ženstvím...je to pocitovka vycházející z videoklipu :)
24.09.2017 19:49:49 | Malá mořská víla
Ty hvězdy a sny....:-)
22.09.2017 19:28:33 | Dreamy
Ty pohádky ;)
Díky Peti...měla jsi pravdu v únoru se uvidíme u Mušína ;)
24.09.2017 19:45:17 | Malá mořská víla