Hvězdný prach
Jako temný stín
smutek se plíží,
jako těžký kámen
osamocenou duši tíží.
Kdo ví,oč tu běží,
proč schoulená v koutě brečím.
Možná i Ty smutek cítíš.
Je to duší prokletí
nebo potměšilých sudiček plán?
Jakou roli v tom dramatu hrát,
pravdu raději nechci znát.
V Tvůj stín chci se proměnit
s Tebou věrně jít,
mezi hvězdami se procházet,
mléčnou dráhou se svézt,
sbírat hvězdný prach.
Minulost pohřbít,
spolu se smát.
Přečteno 611x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Iva Husárková, VEDz RVAHEs
Komentáře (5)
Komentujících (3)