Písnička
Anotace: Jedna abychom se všichni usmáli :)
Vyprosil jsi na píšťalce
notu, která zněla v dálce
pro mě, pro nás, pro tu chvíli,
kdy jsme teď a tady byli.
Pak jsi ukrad' ze studánky
tóny barev pro červánky.
V tom odrazu místo nich
rozezněl se tehdy smích.
Do třetice, pro písničku,
nasbíral jsi do hrníčku
zacinkání zvonků rosy,
co jsme v ní courali bosí.
Přečteno 537x
Tipy 18
Poslední tipující: mkinka, zzlatý, bogen, Jort, Frr, Iva Husárková, Nikita44, Kapka, Dreamy, VEDz RVAHEs, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)