Anotace: ------------
ptala jsem se tvého snu
jestli pořád voní
tvé udýchané pusy
když bral jsi schody po dvou
tvých očí
když zvedaly vařící kastroly
ptala jsem se podzimu
který nám nosil ořechy
a koše plných hub
a taky praskání v kamnech pod dekou
podzim je tu
a pod dekou je slyšet příběh
který byl jen můj
zalezla jsem pod deku představovala si praskající dřevo v kamnech a vážně fajn ST :-))
27.09.2017 12:27:54 | Iva Husárková