Anotace: Dříve než mě svět semele...
Sbírka: Počátky a konce
Dříve než mě svět semele,s respektem a bázní,než budu hromádka popele,sepíšu několik básní.
Ty krátké, ty budou pro Tebe,ty dlouhé pro veřejnost,vždycky i na cestě do nebe,vždycky Ti přísahám věrnost.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?