VLOHY
Kdybych měl vlohy
Tak bych tě maloval
Podzimu barvy - listy
Se štětcem v ruce stál
Ve skalách podél řeky
Bloudil bych s tebou věky ...
... Kdybych měl vlohy
Tak bych ti básně psal
Mít výdrž Božích synů
Dám ti celou svou víru
Kdybych měl vlohy ...
... Tak bych tě miloval
Přečteno 557x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, tato22, Ruda Štola, Jort, Amonasr, Janna, Móny, Šípková Růženka, piťura
Komentáře (1)
Komentujících (1)