Stále ji miluji
Vlasy sněhobílé
oči hvězdou překrásné
to snad anděla jsem potkal
její krásou v šoku jsem stál
Tak odvahy jsem nabil
nervozní jsem takhlen nikdy nebyl
Na rande jsem ji pozval
ano řekla a den lepším se stal
Dva roky a stále spolu
má láska k ní pořád stoupa nahoru
roky, měsíce utíkají
stále a stále, víc a víc ji milují
každá den, každou minutou
s ní nejkrásnější jsou
Přečteno 793x
Tipy 2
Poslední tipující: jondys, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)