větvička
Anotace: dostat do zobáčku
žiju si na vysoké noze
ty na vysokém podpatku
já těžká váha
ty lehká holka
a ta krev kolem
jen malé nedorozumění
vypíchnuté oko
o větvičku
našeho hnízdečka
lásky
Přečteno 514x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Malá mořská víla, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (3)