Na co myslíš Hano?
Anotace: Báseň o člověku, kterého si vážím
Na co asi myslíš Hano, když kráčíš po lukách a hájích
o čem sníš než příjde ráno, snad o koních a stájích?
Po čem toužíš před spaním s hlavou v polštáři,
když vkládáš tváře do dlaní a čteš si ve snáři?
Prosím odpusť, jestli ptám se suše, na taková tajemství,
že náhlednout chci do tvojí duše a vzít ji její panenství.
Přečteno 452x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)