Anotace: ----
houslovým klíčem
podrbal se na zádech
ten bosohlavý muž
zasněně se pousmál
a začal tančit
v osvětlení tajemných sfér
tichounlinký závan z pobřeží nedozírna
vedl diváky širou plání
k dobrému konci
https://www.youtube.com/watch?v=LZFKmePcasA
možná prostě jen umí žít... :-)
24.11.2017 01:20:09 | zelená víla
myslím, že si to řekla úplně přesně
děkuju a přeju ti to samé, co umí ten roztančený muž✴
25.11.2017 16:27:20 | Akyš
myslím, že takhle se raduje člověk, kterému se právě podařilo vyskočit z kůže**bravo**ST* :-) :-D
22.11.2017 15:10:24 | Frr