Anotace: ...
Za lehce zavřenými víčky
cítíš jen světlo plamene svíčky
podmanivě voní kůže holá
ženy, co tě svádí, co tvoje jméno volá
Oheň z krbu sálá
žár objímá tvé tělo
až se ti z toho točí hlava
až žádostí by se ti plakat chtělo
Ruka něžná hladí tě
ty vzrušený jsi střelhbitě
už nemůžeš to vydržet
houpe se s tebou, houpe svět
Pak muka tvoje vrcholí
blažeností sotva dýcháš...
Ať se tvá přání plní každý večer
ne jenom jednou - na Ježíška!