Anotace: ...
Panty strašlivě zaskřípají
Však mně ten zvuk zdá se být láskyplný
Vlnění vzduchu něžným pohlazením
Cvakání plastů rozčíleným sněním
Blízko
Byť dál, než jsem si myslela
Tři sta třicet čtyři
Nestalo se
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?