Anotace: omluvný dopis kolem roku 1900
spanilomyslná slečno
ze slavnosti květů přišlá
v pokoření se kaju
ze svých povrchností
✴✴✴
mějte prosím soucit s mou slabostí
v kvapícím světě hynoucího stáda
✴✴✴
chci zpátky má velejemná
usměvánko hřejivá
vybělil jsem svůj obraz žalostný
a vyšil naň váš monogram
♥zlatou nití❤
ju tady je ale líbezné zákoutíčko! a kouzelná slaboST prvorepubliková, ta se ti povedla :-) + fotka jako třešnička na dortu
04.01.2018 19:42:25 | Laika
Krásné. ST*
Mám ráda, když muži umí projevovat
mile přízeň ženám.
04.01.2018 18:15:55 | Šípková Růženka
Nevýslovná... Přeobratná.. :)
Nádherná..Věrnosti Obrazem..
Úsvitem Lásky života :)
Různotvárná tatáž Lásky srdce tvář...
. :)
A přec tak stále stejná..tak ..oddaná..
04.01.2018 15:48:33 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Děkuju, za přijetí mého prvorepublikového pokusu♥
04.01.2018 17:48:30 | Akyš
:)
04.01.2018 18:41:07 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA