Xxx

Xxx

Anotace: Něco pro vás 18 duo

Nevím jestli se mi zdáš
nevím od kuď jsi
objevil ses na jednou
jako z pohádky
a jak krásně zní 
nic si s toho nedělej
semnou se bát nemusíš
semnou v klidu můžeš být.
Nevím jestli na to mám
nevím jsem zmatený 
s tebou je mi ale fajn
s tebou jsem to já
tvoje oči modrý jsou
jako nebe nad námi
tvý ruce jemný jsou jako z hedvábí
když mě hladíš
cítím se hlád po tvým dotyku
už nechci usínat
nikdy sám,nikdy sám.
Jako zmítající troska
tak cítím se já 
srdce zlomený v duši hledá stále klid
nevím jestli se mi zdáš
nevím od kuď jsi
ale věřím že si ten ,co za to stojí.
Asi víš že mám tě rád
víc než si vlastně myslíš
chtěl bych tě milovat
tak snad mi to dovolíš.
Autor bylina, 05.01.2018
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel