Anotace: Královna Miluji život maluji sen žiji s...
Královna
Miluji život
maluji sen
žiji sny
maluji životy
V krajině snů bez hranic
kde nemá moc nikdo
jen já
jsem přání a tužeb královna
Mám ráda svoji družinu
která za svitu měsíce
se mnou tancuje v oblacích
houpajíc se v bocích -
krok sum krok-
úklona má paní
děkuji Vám pane můj
a příští rok pamatuj
píši si tě v pořadníku tanců
jako prvého
rytíře pravého
Jsi bez bázně a hany
nebojíš se postavit
jít naše sny proměnit
ve sny jiné
v ty
které stále dřímají
Tak prosím jdi
můj pořadník je plný
čeká další tanečník
a domáhá se svého práva
na tanec v oblacích
Lehká úklona -
nekleč již a vstaň
vezmi svůj meč
tam u brány
kdes jej zanechal
pospíchej plnit své úkoly
až opět bude ples
tam kdesi v oblacích
jsi z celého srdce zván