Anotace: ---------------
Milovaná Karličko
-----------------------
převzácné chvíle
a krásné posezení
ve výletní restauraci
pod Kaštanem
bylo báječné
jako to kafíčko
milostivého léta
které nám tolik přálo
ten přenádherný čas
již minul
ale pohlazení na duši
stále tak čarovně voní
Žijeme teď jinak
v náboženské lhostejnosti
a bez úcty
neurvalost a neomalenost
nenahrává (bá)snění a dopisování si
Loučím se má Lásko
a co nejsrdečněji Tě tisknu a objímám
těším se na naše shledání
v lepších časech
Tvůj věrný obdivovatel
Akyš