Anotace: Platonická
ach to je .... to je nádhernééééééé ... rozbrečela mne a čtu ji stále dokola...nemohu ji přestat číst, krása krás :)
21.11.2018 18:02:32 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ
právě proto je tak krásná, že je platonická..., někdy mám pocit že naplněná láska snadno zevšední.
29.01.2018 20:28:21 | Laika