Anotace: sezóní práce pro důchodce*
čas se chystá
roztavit nepravá jména
v kadlubu zapomínání
den svažován
k vděčnému smíchu
nad slavičími jazýčky v aspiku jara
prázdné dlaně se rozvoněly
nachovým tikem toužení
ke břehu přiráží
poslední osamělá kra
stanu se převozníkem
zpozdilých ozvěn
zrcadlících zívání
odeznívající zimy
chápavým strašákem
na jehož ramena usedají
loučící se vrány...
Frr...krásná...blíží se jaro, zívání odeznívající zimy..moc hezké...a to přirážení raděj komentovat nebudu..:).**ST**
09.03.2018 07:18:56 | Anděl
..jen ho komentuj********:-) :-D*
09.03.2018 10:18:02 | Frr
koment přírazů:
převážel převozník u přívozu
zpozdilou ozvěnu...
přirážející kra
ji přirazila krajky
doznívajícího hlasu...
převozník se ustrnul
přiraženou kru vytáhl na břeh
položil ozvěnu na ramena strašáka
a přirážející čas
se vděčně zasmál.....(no a teď jsem z toho jaksi připosra - žená...)
09.03.2018 12:36:51 | Anděl
NEBOJ SE,PLACHÁ, TĚCH KOLOMIHŮ-NESETŘOU TI Z ŇADER ŽÁDNOU PIHU***:-D*díky za vhodný komentářík....:-D :-)*
09.03.2018 13:04:58 | Frr
Chápaví strašáci jsou vzácný druh, takového bych nikdy neopustila...
08.03.2018 21:37:55 | Philogyny1