Půlměsíc
Přes okna nádraží
sleduji půlměsíc
Vypadá jako v čínských pohádkách
A někdo se na něm jistojistě prochází.
Přes okna nádraží
sleduji půlměsíc tvých úst
a přeji si být jedním
ze tvých tichých fází spánku.
Přes okna nádraží
sleduji půlměsíc
Je jako z čínských pohádek
a má tvou podobu.
Přečteno 583x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Petr27, Danger, Laika, Iva Husárková, Šípková Růženka
Komentáře (5)
Komentujících (4)