Anotace: ...
Slova plynou krásně v mysli čtoucího... a ty oči, ach ty oči! Krása. :))
29.03.2018 19:18:49 | Aiury
Aiury já je viděla často, bohužel většinou už vyhaslé...oči zkolených trofejí...teď všal byly živé plné pokoje :)
Díky :)
29.03.2018 20:10:40 | Malá mořská víla
jako bych pozorovala obraz plný detailů, které vyplouvají na povrch s každým dalším shlédnutím (přečtením) ...líbí ;)
28.03.2018 22:04:52 | Sandra_T