Láska v červáncích zrozená
Anotace: romantická Báseň prvně psaná volným veršem
Noc,jak černý pes
hlídá denní světlo
čeká, až
se slunce hladově
zakousne do tmy
červánky jsou záclonkou
kterou nebe věší
rád bych byl s tebou
ač tomu tak není.
Ach jak laskavé
umějí být červánky za rozbřesku
jakoby oděny v růžové
košilce bez knoflíčků
kterou bych jemně svlékl
z tvého těla
abys světu ukázala
svůdný pohled bez studu
Slunce roste
s přibývajícím časem jako mimino
rozpustil jemné červánky
žár dotýkajících se paprsků
s tím časem
pominula i ta křehká láska
která,jakoby v červáncích
byla zrozená
Přečteno 579x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Anděl, Bufik
Komentáře (6)
Komentujících (3)