V roušce noci
Anotace: Plavat v moři pocitů...
Oblečená v roušce noci
oděná jen v nahotě
Toužím chtít a toužím moci
nebýt sama v samotě
Ve splynutí s tvojí dlaní
vznášet duši do oblak
V nevinnosti vinných laní
tvoje tělo- můj povlak
V nočním stínu splynout v tebe
plavat v moři pocitů
Vzlétat v peklo, padat v nebe
kašlat na změť soucitu
Utápět se v zapomnění
zapomenout minulé
Oddávat se opojení
milovat se plynule...
Přečteno 796x
Tipy 15
Poslední tipující: grázlík, Jort, Frr, Nikita44, Amonasr, Ruda Štola, Bufik, Anděl, Šípková Růženka
Komentáře (7)
Komentujících (3)