Anotace: .,.,.
ve sladkosti
tvých stehen prostořekých
s pláňátky pod šaty
sedmikrásku hledám
✴✴✴
vlaštovčí hnízdo
životu otevřené
a doušek
plnotučné radosti
...tvé plnotučné kondenzované mlíčko..pobryndá jí záhy tričko********:-D*ST*
05.04.2018 19:43:08 | Frr
:-) :-) ✴
05.04.2018 20:05:57 | Akyš
Akyšku...usmívám se...víc...a víc...a směji se...moc se mi líbí!**ST**
04.04.2018 07:14:58 | Anděl
Děkuji zlato✴
05.04.2018 20:04:29 | Akyš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?