Nad domy svítá
Anotace: inspiraci pro tuto báseň sem dostalcestou do práce kdy sem viděl domečky a úsvit
Sbírka:
Po stopách vesnice
Právě nad spícími domy svítá
slunce bude chodit tiše po střeše
na jehož paprscích bude rosa navitá
zlatým hřebenem pak jeho šindel češe
Prochází se lampion po její špici
teplou nohou vykračuje jako páv
hřát tě bude na dlouhé kštici
stejně tak i tisíce dalších hlav
Nad domy svítá,zatímco si spala
teď již zříš slunci do tváře
buď mojí ženou, už nejsi malá
do oken se vkrádá zlatá záře
Přečteno 475x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Anděl, Bufik
Komentáře (5)
Komentujících (3)