Taková obyčejná
Taková obyčejná
Vnímat tu krásu.
Ráno vidět slunce hřát
Cítit teplo a jen se smát.
Slyšet ptačí zpěv.
Chtít se vznášet
A vzduchem tělo unášet.
Cítit tu energii života.
Mysl mimo tělo mít
A naplno žít.
Ochutnat svobodu.
Ztratit se v čase
Neposlouchat žádný fráze.
Mít v sobě sílu.
Všechno hodit za hlavu
Jen tak lehnout si na trávu.
Vidět radost.
Usmát se a jít dál
A ty bys mi do ucha zašeptal...
....MILUJI TĚ
Přečteno 514x
Tipy 11
Poslední tipující: Marcella, grázlík, Kapka, bogen, Iva Husárková, Cappp
Komentáře (5)
Komentujících (4)