Anotace: Slova mají moc pohladit po duši, řečená i napsaná...
V klidu a tichu, s úsměvem na rtech
Zavřu oči a probudím se ve snech
Živých, krásných a slunečných
Láká mne žít ten věčný smích
Stačila jedna věta
Skutečného světa
Co rozezní
Pohladí
Utěší
Sladké sny…