Anotace: ***
tajemství skryté v modlitbách….
klečela
na pláních z pomněnek
oči k nebi zvednuté
déšť motýlů
byl tak klidný
nechala jej stékat po těle
jako vodu
v ruce bílý oblázek
pod koleny
ultramarínové slzy
opodál
srdce v kleci
zahlédl ji
koutkem oka
byla to ona
přistoupil tiše
„nepospíchej“ řekla
otevřela dvířka klece
a plaše
se usmála
ach..moc děkuji, však..opravdu to bylo zvenitř....děkuju...ař mám slzy v očích...
06.05.2018 11:04:24 | Anděl
nádherná pocitovka... to můžu... tryská z toho vše tak čistě, tak upřimně... tak lidsky...
04.05.2018 23:53:58 | zelená víla