S nohama ve vzduchu
„Počkej, dám ti lepší!“
zachechtal se
trpaslík se žlutou čepičkou
a dírou po zubu
mi plivnul na tvář
vzala jsem oprátku z jeho ruky
pěkný dlouhý provaz
utáhla smyčku
zaškubala nohama …
mírná dušnost
a nic
ale co
tvému srdci
to udělalo dobře
že se mně
zbavilo
Přečteno 438x
Tipy 12
Poslední tipující: zelená víla, Kubíno, Jort, Amonasr, básněnka, Frr, jondys
Komentáře (8)
Komentujících (5)