Slunce

Slunce

Ráno mě budí svou hřejivou náručí,
úsměv na tváři mi vždy zaručí.

Přes den mě hladí po těle,
ať je úterý či neděle.

A večer mě překvapí,
do barevných sítí mě polapí.

A v noci když není se mnou,
sama usínám s myšlenkou jednou.
Že přijde další slunný den,
že prožiju se životem.
A sním si, ať ráno zas dotkne se mě,
pohladí mě
a .........
........a probudí mě svou hřejivou náručí,
ať úsměv na tváři mi zaručí.
Přes den ať hladí mě po těle,
ať je pátek či neděle.
A večer chci zas překvapit,
do barevných sítí chci se nechat polapit.........
Autor Pavlina, 02.05.2018
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel