Mé srdce je jak naladěná struna
Mé srdce je jak naladěná struna
v duši zní plno písní od samého rána
v podvečer jen co vyšla luna
je hudba do hlavní role pasována
Má duše je jak naladěná lyra
na kterou hraju pod oknem tvým
láska s každou další notou umírá
a hudba ve větru mizí jako dým
Má mysl je rozladěná jak loutna
tys utekla s mládencem bez umění
ač oheň v srdéčku ještě stále doutná
vážně nic se bez tebe nezmění
Přečteno 526x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, grázlík, Jeněcovevzduchukrásného, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)