Zulíbám každý píď tvého těla,
zulíbám tě lásko kde bys chtěla,
zulíbám tvé rtíky i prsty u nohou,
bohové ať šílí, čerti ať pomohou.
Zulíbám celé tvé mužné tělo,
zulíbám ho všude tam, kde chtělo,
zulíbám tvůj klín i tvář vonně oholenou,
čerti ať šílí, bozi padnou do kolenou.