Anotace: .,.,.
děkuju všem autorům slov
jejichž díla učí lidi vidět
všem
kdož otevírají okna fantazie
a bez ostychu objímají
sílu nereálných představ
a třeba sebevíce bludných
✴✴
díky za vaše zachovalé duše z paleolitu
které, ještě pořád vnímají
východ slunce, jako zázrak
a nechají si napovídat od větru
své texty básní
Děkuji písmenkům, že si s námi hrají a nechají nás slyšet jejich andělskou hudbu přepsáním na papír. Krásné. ST*
15.05.2018 10:53:26 | Šípková Růženka