V modravé dálavě
V modravé dálavě mraky se řadí
jako vojáci kteří se staví do pluku
bez slunce jakoby panovalo bezvládí
paprsky jsou zlaté šípy vystřelené z luku
Slunce ustrojené do zlatého oděvu
na blankytném prochází se molu
od samého rána roznáší tisícero úsměvů
ještě dříve, než budeme lásko spolu
V modravé dálavě se mraky trhají
jako ze stromů zralé a čerstvé plody
chodíme vždy za noci tiše a potají
do džbánku sbírat sladké jahody
Přečteno 511x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Anděl, Iva Husárková, Lajtwing
Komentáře (1)
Komentujících (1)