Anotace: Každý zná jaké to je mít žízeň za horkého dne. Není mnoho libějších pocitů, než ji zažehnat chutnou chladnou vodou.
já bych ji popsal současně, bez patosu, s příměry k dnešní době... bez model a majáků v temnu... a hlavně - nechceš přestat psát ty anotace?
20.05.2018 19:47:46 | hledač