Poselství pro radost
Anotace: s Podvečerem utkaná...
pro vůni akátových hroznů
chuť květu vinné révy
s kosatci vodních toků
pro plyš plachých růží
červeň plodnic jahodníků
pošeptám klidné hladině
mým dechem
stal se vítr vzdušných plic
a mízou těla
je mi pryskyřice borovic
tím vším živa jsem
pro zážeh ve tvém srdci
bych mohla býti celá
z obou polovic
máš rytmus a já zas slova
co vsakují se do hlav not
ty melodie houpavé
probudí poselství mé
poselství pro radost
to duším dřímajícím
milý
nechť je host
Přečteno 524x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, bogen, Jort, Frr, Dreamy
Komentáře (3)
Komentujících (3)