Anotace: ,.,.
na zápěstí
věneček z kvítí
překrásně voní
a sevřená v tušení
obláčkům šeptá
✴✴✴
bezbrannost
v oslnění sladce hoří
a bludička rozkolébá
rozechvělou prudkost
✴✴✴
podléhá tomu hřmění
čarokruhům vtěleným
zamilovaně se oblečou
a tančí na vavřínech štěstí
Ty fotky se mění nebo je to jen můj pocit?
23.05.2018 19:59:22 | Philogyny1
Je to šalba čarokruhů
připlavaných duhopstruhů
Děkuju a fotky se v čase mění;-) ✴
23.05.2018 20:59:55 | Akyš
Ta první byla strašný kýč...asi raději utekla... :)
23.05.2018 21:47:16 | Philogyny1
Mám stejný pocit
Ale copa ňákej vobrázek,to je celkem pitomost
Já sem taky schopnej psát úplný trapnosti i s hrubkama
A ještě ke všemu je mi to šumafuk;-)
23.05.2018 22:21:39 | Akyš
... slova ušitá na zakázku ...
... vůní svádí lásku ...
... a mysl vodí na procházku ...
23.05.2018 12:21:33 | Marcella