Šeříková ulice
Do barevné ulice nás vůně přivábí
podél cesty šeříky barevně kvetou
jejich kvítky jsou jemné jako hedvábí
v západu mne učarují svojí siluetou
V Šeříkové ulici máme první schůzku
na lavičce o polibek tě požádám
první , druhý knoflíček svlékám tvoji blůzku
celou svou duši do tvého nitra vkládám
V jeseni mění se ulice šeříků
na torzo kdysi krásných keříků
milenci zde již dávno nemají dostavení
raději chodí do vesnice do staveni
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)