Láska z meteorů
Jsem létavice co se ztratí při dopadu
jak včely z úlu vystřelují z roje
nedokázala si jim odpustit dávnou zradu
bez váhání dívka opustila mladého kovboje
Jsme, jak meteory letící v prostoru
pod širým nebem zříme náš pád
ladně žít spolu budeme klidně postaru
během letních dnů které stihnem promilovat
Buď mojí jedinou z těch mnoha létavic
jsem černou dírou která tě do sítě lapí
zůstaneš už navěky nejhezčí z krasavic
čas v nekonečném vesmíru tryskem kvapí
Přečteno 539x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)