Nebeský lán
Slunce stoupá na nebeský lán
po ránu zahalený do krémové mlhoviny
růžový přehoz od červánků byl ustlán
na luh padají poslední jeho stíny
Přišel déšť a mraky se z blankytu vyklání
slunce jak kdyby se schovalo pod klasy
není vidět ba ani na nebeské báni
ve výši brzy z rána létali konipasi
Ach jak vysoko nebeské pole ční
kam až může vzlétnout konipásek ?
Bože vrať dívku, chci být s ní
pryč je kouzlo mých dávných lásek
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)