Jiskry na nebi
letí jiskry vzhůru k nebesům
za letních večerů jako světlušky
slunce kadeřavé zapadá k lesům
jiskry se vznášejí jak svatojánské mušky
Jiskry na nebi,jakden vyhasnou
slunci zář se však nikdy neomrzí
tvé oči barvu tůni mají jasnou
na trochu romance je zatím brzy
Kdyby jiskra zapálila mou duši
vzplanul by požár letní lásky
jenž bičem zapráskal do uší
a pozlatil i rámy s obrázky
Ztratí se jiskry vysoko v nebi
mraky je chytají do bílých zástěr
žhavé tečky, ostré jako hřeby
do nich vypálí tisíce drobných děr
Komentáře (0)