Anotace: ...
Jiná
Víš, co bych si přála dnes?
Ať zavážeš mi oči,
písničkou známou se nechat svést,
nebát se směle vkročit…
Do pokoje s velkou postelí,
dvěma sklenkám plných vína,
nečekat, co mi dovolíš,
být (ne) hodná, spíš jiná.
Užít si každou vteřinu,
být spoutanou silným chtíčem,
však pod sebou tisknu jen peřinu,
samota je mým bičem...
velmi krásná ST :-))
06.09.2018 11:11:03 | Iva Husárková
Skoro jako tvé oči?:)
06.09.2018 22:48:56 | Dreamy