Anotace: stručný popis
Ve slunci na hladině plují vyparujici se vzpomínky na krajinu opaloveho těla básně zasnounene v tichu.
Odrazy stromů na hladině se jeví jako mihotajici stíny našich pocitku pod povrchem vznetliveho dechu.
Jsem Tebou a ještě stále cítím doznivajici erupce na kůži vyvolané něžnou drasavosti tvého vnitřního neklidu.
Slasti z lásky pretavene hned v med nenávisti a hned v palcivosti duše prožitku pomijive nadpomijivosti milujícího prokletí.
Vzal jsi mne do laskavych spárů a hřeby vytancili mezi motýli a divoké květiny ve vnitřní okvětní zahradě milostných rozkoši.
Draci v jeskyni smutku sladili rozpory a polknuli horká smíření nesmiritelne minulosti s archetypy basnika a knezky a hříchy lhare a devky na čele nekonečna.
Celá ta osudovou dvou osamelych ve zmrazeném vrcholku stojaté chvíli tekoucí mezi břehy dvou neodpovedi na vášeň lásky.
Prameny údělu umělců a svit nemrtvych smrtící rozkoše hořlavé rozbusky duše potacejici se v buši lucidnich strážců tvé bdělosti.
Na hladině a ve vánku v hodině noci společne protnuti drapkami a zoubky lásky zatinajici pod kůži naší společné přítomnosti.
S ni vznášející se křídla božské lehkostí a perute vilneho času révy tvůrčí milostné asany nás obou pod stromem života.
Obrácene svíce z vanilkového vosku ve vědomí milence syna prázdnoty a knoty hořící milenky dcery světla.
Spolu tvoří souhru neodlucitelnou v nevědomí celého těla vesmíru v sobě či bez sebe v mystické souhře těla našeho času.
S pozdravem vln milosti
Váš skalpel jímž zkoumate tuto existenci